gemeente Steenbergen | Nieuwe aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een hekwerk en additionele CCTV-masten ten behoeve van het zonnepark aan de Dintel te Dinteloord

Officiele publicatie

Nieuwe aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een hekwerk en additionele CCTV-masten ten behoeve van het zonnepark aan de Dintel te Dinteloord

Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een hekwerk en cctv-masten ten behoeve van het zonnepark aan De Dintel te Dinteloord.

De gemeente Steenbergen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen.

De vergunning is aangevraagd voor het het plaatsen van een hekwerk en cctv-masten op het perceel gelegen aan DE Dintel te Dinteloord.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 26-02-2024. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk over 8 weken een besluit. Het besluit op deze aanvraag publiceert de gemeente met een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Officiƫle bekendmakingen

Wilt u op de hoogte worden gesteld als er een nieuwe publicaties verschijnt?

Abonneert u zichzelf op bekendmakingen via deze site

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen.

Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 14 0167