gemeente Steenbergen | Aanvraag vergunning voor ‘Bouwen ‘ aan de Kaaistraat 37-41 en Visserstraat 16 te Steenbergen

Officiele publicatie

Aanvraag vergunning voor ‘Bouwen ‘ aan de Kaaistraat 37-41 en Visserstraat 16 te Steenbergen

De gemeente Steenbergen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor ‘bouwen’, voor nieuwbouw van 14 appartementen bij Kaaistraat/Visserstraat, kadastraal bekend onder sectie W nummer 948 te Steenbergen. Deze aanvraag is geregistreerd onder nummer ZK21002945.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 14 mei 2021. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk binnen 8 tot 14 weken een besluit (als de aanvraag compleet is). Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht.

Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 140167 of via e-mailadres info@gemeente-steenbergen.nl.