gemeente Steenbergen | Aanvraag vergunning voor ‘Uitrit aanleggen of veranderen’ aan de Burgemeester van Loonstraat 83 te Steenbergen

Officiele publicatie

Aanvraag vergunning voor ‘Uitrit aanleggen of veranderen’ aan de Burgemeester van Loonstraat 83 te Steenbergen

De gemeente Steenbergen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor ‘Uitrit aanleggen of veranderen’, voor de verbreding van een oprit bij een woning gelegen aan de Burgemeester van Loonstraat 83, 4651 CC te Steenbergen. Deze aanvraag is geregistreerd onder nummer ZK21004473.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 3 augustus 2021. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk binnen 8 tot 14 weken een besluit (als de aanvraag compleet is). Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht.

Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 140167 of via e-mailadres info@gemeente-steenbergen.nl.