gemeente Steenbergen | Aanvraag vergunning voor ‘Werk of werkzaamheden uitvoeren’ aan de Seringenlaan 1 te Steenbergen

Officiele publicatie

Aanvraag vergunning voor ‘Werk of werkzaamheden uitvoeren’ aan de Seringenlaan 1 te Steenbergen

De gemeente Steenbergen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor ‘werk of werkzaamheden uitvoeren’, voor vestiging van een praktijkruimte fysiotherapie bij het sportpark gelegen aan de Seringenlaan 1, 4651 KS te Steenbergen. Deze aanvraag is geregistreerd onder nummer ZK21004592.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 12 augustus 2021. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk binnen 8 tot 14 weken een besluit (als de aanvraag compleet is). Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht.

Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 140167 of via e-mailadres info@gemeente-steenbergen.nl.